Over Ons

Het verhaal begint in de nostalgie van een klein winkeltje genaamd Speelboom, waar de liefde voor speelgoed begon. Generatie na generatie vond hier hun favoriete spelletjes, knuffels en bouwsets. Toen kwam de transformatie en groei naar Intertoys, die ons hielp om een nationaal begrip te worden. Gedurende deze tijd hebben we geleerd dat de wereld van speelgoed een eindeloos avontuur is, vol ontdekkingen en vreugde. Maar we wilden meer bieden.

We wilden de speelbeleving naar een hoger niveau tillen. En dat bracht ons naar Top1Toys, waar we onze passie voor speelgoed nog verder konden uitbreiden.

Met Top1Toys waren we in staat om een breed scala aan unieke en exclusieve speelgoedproducten aan te bieden, waardoor elke wens kon worden vervuld. En nu is het tijd voor een nieuwe mijlpaal. Een nieuwe naam die onze visie en onze voortdurende evolutie weerspiegelt. Welkom bij Toy Trend! Met een assortiment van meer 1001 speel ideeën willen we inspireren, verrassen en iedereen verwonderen. Of het nu gaat om klassieke favorieten of de nieuwste innovaties, we hebben het allemaal! Bij Toy Trend streven we ernaar om niet alleen speelgoed te verkopen, maar om waardevolle herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

We begrijpen dat speelgoed kinderen helpt om hun verbeelding te ontwikkelen, creativiteit te stimuleren en vrienden te maken. Daarom selecteren we zorgvuldig elk product dat we aanbieden, zodat het niet alleen leuk is, maar ook educatief en van hoge kwaliteit. Kom onze winkels binnenstappen en je wordt begroet door een wereld vol speelplezier. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, een gezelschapsspel voor het hele gezin of gewoon wilt ronddwalen tussen de nieuwste trends, je zult altijd iets bijzonders vinden bij Toy Trend. En omdat we ons 50-jarig jubileum vieren, hebben we ook speciale verrassingen in petto! Hou onze acties en evenementen in de gaten, want we willen dit bijzondere moment graag met jou delen.

Word onderdeel van onze speelgoedfamilie en laat Toy Trend je inspireren met mee dan 1001 speel ideeën. Want wat er ook gebeurt, speelgoed zal altijd blijven fascineren en verbinden. Toy Trend – waar de magie van spelen tot leven komt!”

Toy Trend – waar speelgoedtrends worden geboren! Bezoek onze winkels en ontdek een wereld van eindeloos plezier. Toy Trend, de autoriteit voor jouw ultieme speelbeleving!

Toy Trend, meer dan 1001 speel ideeën
Openingstijden
Maandag: 12:00 tot 18:00
Dinsdag: 09:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 18:00
Donderdag: 09:00 tot 18:00
Vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 09:00 tot 17:00
Zondag: Gesloten
Werken bij Toy Trend

Vind jij het leuk om met mensen te werken, in een leuk team? solliciteer dan direct met een CV en mail ons op werkenbij@toytrend.nl

Dichtbij Mijn Wagen
Dichtbij Verlanglijst
Dichtbij Recent bekeken
Vergelijk Producten (0 Producten)
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Dichtbij
Categorieën
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Natuurlijk doen we onze naam eer aan en voegen we het hele jaar door de nieuwste Speelgoed Trend toe aan onze site. Ook organiseren we leuke winacties, zijn we te vinden op allerlei leuke evenementen en vragen we regelmatig mensen voor een review van 1 van onze producten.

 

Vind jij het leuk om hiervan op de hoogte te blijven? Geef je dan hieronder op voor onze e-mail nieuwsbrief. We versturen maximaal 2 nieuwsbrieven per maand dus gaan je niet nodeloos lastig vallen!