Ravensburger is een Duits bedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige puzzels en gezelschapsspellen. Het bedrijf werd opgericht in 1883 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een toonaangevende producent van innovatief en educatief speelgoed.

Het assortiment van Ravensburger omvat een breed scala aan producten, waaronder puzzels van verschillende moeilijkheidsgraden, bordspellen, kaartspellen en 3D-puzzels. Wat het merk onderscheidt, is de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en boeiende ontwerpen. Ravensburger-puzzels staan bekend om hun precieze pasvorm en hoogwaardige drukkwaliteit.

Naast de traditionele puzzels en spellen heeft Ravensburger ook educatief speelgoed ontwikkeld, gericht op het stimuleren van cognitieve vaardigheden en creativiteit bij kinderen. Het bedrijf heeft samengewerkt met populaire franchises en kunstenaars om unieke en aantrekkelijke puzzels en spellen te creëren.

Ravensburger heeft een sterke focus op het brengen van plezier en uitdagingen voor alle leeftijden, waardoor het een vertrouwd merk is in vele huishoudens over de hele wereld. De combinatie van duurzaamheid, innovatie en educatieve waarde maakt Ravensburger een favoriete keuze voor liefhebbers van puzzels en gezelschapsspellen.

  • Sorteer op
    ...
Filters Dichtbij
Prijs
Categorieën
Dichtbij Mijn Wagen
Dichtbij Verlanglijst
Dichtbij Recent bekeken
Vergelijk Producten (0 Producten)
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Dichtbij
Categorieën
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Natuurlijk doen we onze naam eer aan en voegen we het hele jaar door de nieuwste Speelgoed Trend toe aan onze site. Ook organiseren we leuke winacties, zijn we te vinden op allerlei leuke evenementen en vragen we regelmatig mensen voor een review van 1 van onze producten.

 

Vind jij het leuk om hiervan op de hoogte te blijven? Geef je dan hieronder op voor onze e-mail nieuwsbrief. We versturen maximaal 2 nieuwsbrieven per maand dus gaan je niet nodeloos lastig vallen!