Nintendo is een bekend Japans bedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn bijdragen aan de videogame-industrie. Het bedrijf werd opgericht op 23 september 1889 door Fusajiro Yamauchi en begon als een kaartspelbedrijf. In de loop van de jaren heeft Nintendo echter een transformatie ondergaan en is het uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke en succesvolle spelconsolefabrikanten ter wereld.

Nintendo staat bekend om zijn innovatieve benadering van gaming, met iconische franchises zoals Super Mario, The Legend of Zelda en Pokémon. Het bedrijf heeft verschillende populaire gameconsoles gelanceerd, waaronder de Nintendo Entertainment System (NES), de Super Nintendo Entertainment System (SNES), de Nintendo 64, de GameCube, de Wii, de Wii U en de Nintendo Switch.

Wat Nintendo onderscheidt, is de focus op plezier en toegankelijkheid, met een breed scala aan games die zowel doorgewinterde gamers als nieuwkomers aanspreken. De draagbare consoles van Nintendo, zoals de Game Boy en de Nintendo DS, hebben ook een grote invloed gehad op de gaming-industrie.

Naast gaming heeft Nintendo ook succesvolle ventures gehad op het gebied van speelgoed, animatieseries en pretparken. Het bedrijf blijft een belangrijke speler in de entertainmentindustrie en blijft evolueren met nieuwe technologieën en innovatieve ideeën.

  • Sorteer op
    ...
Filters Dichtbij
Prijs
Categorieën
Dichtbij Mijn Wagen
Dichtbij Verlanglijst
Dichtbij Recent bekeken
Vergelijk Producten (0 Producten)
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Vergelijk Product
Dichtbij
Categorieën
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Natuurlijk doen we onze naam eer aan en voegen we het hele jaar door de nieuwste Speelgoed Trend toe aan onze site. Ook organiseren we leuke winacties, zijn we te vinden op allerlei leuke evenementen en vragen we regelmatig mensen voor een review van 1 van onze producten.

 

Vind jij het leuk om hiervan op de hoogte te blijven? Geef je dan hieronder op voor onze e-mail nieuwsbrief. We versturen maximaal 2 nieuwsbrieven per maand dus gaan je niet nodeloos lastig vallen!